Széchenyi 2020 - Befektetés a jövőbe

A projekt megvalósításának kezdete: 2021.02.02.
A projekt fizikai befejezési határideje: 2021.02.04.
Támogatás összege: 6 929 245 Ft
Támogatás mértéke: 70%
Pályázó neve: VJS TRANSZ Fuvarozó és Szolgáltató Kft.
Projekt címe Technológiai megújulás a VJS TRANSZ KFT-nél
Szerződés száma GINOP-1.2.8-20-2020-02459

1 db TEKNAMOTOR SKORPION 280 SDBG dobos aprítógép beszerzése (nettó ár: 9 898 922 Ft)

A projekt keretében megvalósítani kívánt tevékenység szervesen kapcsolódik a cég zöldterület-kezelési tevékenységéhez.

Indokoltsága több oldalról is megközelíthető:

Országos szinten és a cég telephelyén, Répcelakon is megoldatlan a lakosságnál, a közterületeken és a cégeknél keletkező zöldhulladék kezelése. Jelenleg a lakosság többféle módon kezelheti a zöldhulladékot, de igazából egyik sem nyújt megfelelő megoldást. Gyűjtés után lehet komposztálni (ágaknál nem igazán jó megoldás), a hulladékszállító elszállítja (jelenleg havi 1x nagyon ritka, ágaknál ez sem jó) és van az égetés (nem környezetbarát eljárás). A tapasztalat szerint vidéken mégis nagyon sokan égetnek, hiszen talán ez a legegyszerűbb. Tudjuk, hogy az égetés nagyon környezetszennyező. Nem véletlenül született 2020. júniusában az a kormányzati döntés, hogy 2021. januártól mindenféle kerti hulladék és avarégetés szigorúan tilos. A zöldhulladék sorsa 2021-től még nagyobb probléma lesz.

Cégünk erre a problémára szeretne megoldást kínálni a térségben e nagy teljesítményű ágaprító üzembe állításával.

Véleményünk szerint hatalmas igény lesz/van a szolgáltatásra. Ezzel környezetbarát módon sikerülne megoldani a zöldhulladék kérdését. A gép által az aprítás után előállított darálék kiválóan alkalmas talajtakarásra, de fűtőanyagként is felhasználható. A szezonális indokok mellett (tavaszi őszi nyesések) fontos megjegyezni, hogy a zöldhulladék kérdése egész évben probléma.

Az új eszköz használatba vételét követően az üzemeltetéshez 1-2 fő alkalmazottat kell biztosítanunk, akik azt biztonságosan és hatékonyan kezelni tudják. A jelenlegi gazdasági recesszió időszakában különösen fontos számunkra, hogy biztosítani tudjuk a cégnél foglalkoztatottak jelenlegi létszámának stabil megőrzését (meglévő dolgozóink egy részének átképzésével üzemeltethető a gép).

Természetesen a folyamatos munka eredményeként a cég árbevétele is növekedni fog, amellyel párhuzamosan nyereségnövekedés is várható.

A fejlesztés megvalósításával technológiai megújulás megy végbe a vállalkozásnál. Az eszköz üzembe helyezésével bővül a szolgáltatási tevékenységek köre, jelentős mértékben javul a munkavégzés hatékonysága.

A versenyképesség javulásával biztosítjuk az új kihívásoknak való megfelelést.

Ajánlataink

Jelenleg egyetlen ajánlat sincs!

Híreink

Jelenleg egyetlen hír sincs!

VJS Transz Fuvarozó és Szolgáltató Kft.

Email:

9653 Répcelak, Ipari Park 947/6 hrsz.

Az oldalt készítette: dobos marketing.hu 2011 © Minden jog fenntartva!