Ajánlataink

Jelenleg egyetlen ajánlat sincs!

Híreink

Az év családi vállalkozása

2011. október 27-én újabb nívós elismerést vehettünk át a szombathelyi színházban. Egy öttagú kuratórium a VJS Transz Kft-t az év családi vállalkozásának választotta Vas megyében.

Történetünk

A VJS TRANSZ KFT. 1994-ben egyéni vállalkozásként indult.

  Varga J. Sándor, aki ekkor még a Linde Gáz Mo Zrt. gondnoksági vezetője volt, figyelemmel kísérte a cégben zajló változásokat. Úgy vélte, hogy a piacgazdaság felé történő elmozdulás döntő lépését jelentheti egy önálló vállalkozás létrehozása, amellyel rendszeres munkát és jövedelmet biztosíthat családja számára.

Kezdetben a vállalkozás fő tevékenységi köre irodák, üzemi épületek teljes körű takarítására, valamint azok zöldterület karbantartására terjedt ki.

  A vállalkozó széles látókörének és érdeklődésének köszönhetően tudta azt, hogy a hosszú távú és biztos fennmaradásához szükséges a tevékenységi területeinek bővítése, minden adódó lehetőség kihasználásával. Ezért az évek során belföldi-és külföldi árufuvarozással, később a személyszállítással bővítette tevékenységi körét.

2002-ben a vállalkozó üzleti megfontolásból, korlátolt felelősségű társasági formába történő átalakulásáról döntött. Bízott abban, hogy tevékenységének folytatása más szervezeti formában még nagyobb üzleti sikerrel járhat és ennek tudatában, nyugodtan vállalkozhat tevékenységi körének további bővítésére is.

2003-ban újabb lehetőséget látva a cég bővítésére, egy új üzletág a bútorgyártás mellett döntött.

A bútorgyártás bővülő piaci igényeit figyelembe véve, Varga úr ás három fia 2008-ban egy új 243 m2-es üzemcsarnok felépítése mellett döntött, ahol jelenleg is konyha-, iroda- és egyéb bútorok rendelés alapján, egyedi kivitelezésben készülnek.

Varga J. Sándor édesapának, mindeközben megnövő fiait szakmai szempontból sikerült olyan irányba terelni, hogy tudásukat hasznosítani tudják a különböző területeken.

A 40 éves Péter a zöldterület, fuvarozás felelőse, a 37 éves Balázs, aki műszaki mérnök, a bútorüzem vezetője és a 35 éves logisztikus, közgazdász Sándor a mára már nyugdíjas nagypapa utódja lett.

A fiúk érzelmileg is kötődnek a vállalkozáshoz és nem csak alkalmazottként teszik a dolgukat. A munkaterületeken (takarítás, áruszállítás stb.) a munkamegosztást, a munkaköröket, rugalmasan, egymást kiegészítve, gördülékenyen tudják kezelni.

Biztosítva ezzel a jövőbeni megélhetésüket, a családi vállalkozás folytatásának lehetőségét, reménykedve a vállalkozás többgenerációs továbbélésében.

A vállalkozás eddigi sikeréhez nagymértékben hozzájárult, hogy ez egy valódi családi vállalkozás.

Munkájuk elismeréseként a cég 2011. októberében Sztupa Lajos Kistérségi Gazdasági díjat kapott, novemberben pedig az Év családi vállalkozásának választották Vas megyében! 

VJS Transz Fuvarozó és Szolgáltató Kft.

Tel./Fax: 00 36 95 371 242       email:

9653 Répcelak, Kossuth utca 19.

Az oldalt készítette: Bendekovics-Marketing Stúdió 2011 © Minden jog fenntartva!