Történetünk

A VJS TRANSZ KFT. 1994-ben egyéni vállalkozásként indult.

  Varga J. Sándor, aki ekkor még a Linde Gáz Mo Zrt. gondnoksági vezetője volt, figyelemmel kísérte a cégben zajló változásokat. Úgy vélte, hogy a piacgazdaság felé történő elmozdulás döntő lépését jelentheti egy önálló vállalkozás létrehozása, amellyel rendszeres munkát és jövedelmet biztosíthat családja számára.

Kezdetben a vállalkozás fő tevékenységi köre irodák, üzemi épületek teljes körű takarítására, valamint azok zöldterület karbantartására terjedt ki.

  A vállalkozó széles látókörének és érdeklődésének köszönhetően tudta azt, hogy a hosszú távú és biztos fennmaradásához szükséges a tevékenységi területeinek bővítése, minden adódó lehetőség kihasználásával. Ezért az évek során belföldi-és külföldi árufuvarozással, később a személyszállítással bővítette tevékenységi körét.

2002-ben a vállalkozó üzleti megfontolásból, korlátolt felelősségű társasági formába történő átalakulásáról döntött. Bízott abban, hogy tevékenységének folytatása más szervezeti formában még nagyobb üzleti sikerrel járhat és ennek tudatában, nyugodtan vállalkozhat tevékenységi körének további bővítésére is.

2003-ban újabb lehetőséget látva a cég bővítésére, egy új üzletág a bútorgyártás mellett döntött.

A bútorgyártás bővülő piaci igényeit figyelembe véve, Varga úr ás három fia 2008-ban egy új 243 m2-es üzemcsarnok felépítése mellett döntött. Időközben a bútorgyártás üzletág megszűnt, helyette a személyszállítás indult dinamikus növekedésnek. Mára az üzem egy korszerű, a saját gépjárműállomány javítását kiszolgáló épület lett. Itt kapnak helyet a cég irodái is.

Jelenleg, 2021-ben 6 autóbusszal végeznek személyszállítást, melyek átlagéletkora 3 év. Emelett 2 tehergépjárművel végeznek 3,5 t alatti áruszállítást is.

A cég tevékenységi köre 2021-ben egy pályázatnak is köszönhetően új szolgáltatással, ágaprítással bővült, amellyel a zöldhulladék kezelés problémájának egy részét is hivatottak megoldani.

A fiúk érzelmileg is kötődnek a vállalkozáshoz és nem csak alkalmazottként teszik a dolgukat. Biztosítva ezzel a jövőbeni megélhetésüket, a családi vállalkozás folytatásának lehetőségét, reménykedve a vállalkozás többgenerációs továbbélésében.

A vállalkozás eddigi sikeréhez nagymértékben hozzájárult, hogy ez egy valódi családi vállalkozás.

Munkájuk elismeréseként a cég Sztupa Lajos Kistérségi Gazdasági díjat kapott és volt az Év családi vállalkozása is Vas megyében!

Ajánlataink

Jelenleg egyetlen ajánlat sincs!

Híreink

Jelenleg egyetlen hír sincs!

VJS Transz Fuvarozó és Szolgáltató Kft.

Email:

9653 Répcelak, Ipari Park 947/6 hrsz.

Az oldalt készítette: dobos marketing.hu 2011 © Minden jog fenntartva!